Thursday, April 14, 2011

memori bersama kwn2

ermmm... dah lama sy tak mengupdate blog ni...kwn2 pun asyik tanya je...okla, kat sini ada la beberapa keping gmbar bersama kwn2... kiranya dpt la kwn2 ku mengimbas kembali nostalgia suatu ketika dulu..masa ni semua bujang2 belaka....chewahh....

ina, aku, supi n husna....seronoknya waktu ni...teringt kat hus n ina...diorg dh berhijrah ke tempat lain.....dh lama sngt tak jumpa diorg.... 

~~KFC~~

time break....mkn2 bersama2 k.hazu,meni,husna n sufi...nyum...nyumm...



kenangan bersama yah....
  












p/s ; khas buat teman2 ku, hayati lirik ini.....

Teman Sejati

Selama ini
Kumencari-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Illahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi
KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan
Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kita

4 comments:

  1. huhuhu...tak sangka sungguh cepat masa berlalu...

    ReplyDelete
  2. kenangan lalu mencorak hidup hari ini...

    ReplyDelete
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete